tirsdag 11. september 2012

Lyd og FLL challenge KIT

Takket være AV ekspertisen hos ATEA (Torje, altså), er det nå et lydanlegg av dimensjoner i gang! Med litt fintuning lød det i går vakre toner valgt av ungdoms-laget (The Thunderbirds!) mens de bygget challenge kit til FLL for alle penga.

Og så til det alle lurer på: Hva var det de spilte... The Beatles! (På litt passelig volum!)

Det vi kan forutsi om årets oppgave (Senior Solutions) ut fra challenge kit'ene er at FIRST ser ut il å ha vært flinke til å finne tema og instrumenter som appellerer til ungdommene! Dette blir kjekt!

Det ble litt rotete siden vi har lånt bort bordene til FIRST Scandinavia som skulle holde konferanse på Vitenfabrikken. Men vi får dem tilbake på onsdag, så de er klar til at G-gjengen (grunnskolegjengen) skal fortsette med bygging av challenge kit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Analytics

TeknoLab Sandved Skole

TeknoLab Sandved Skole er en forening som er stiftet av FAU ved skolen med formål å finansiere og bygge en TeknoLab (Lego Education Center) ved skolen, og som en del av dette arbeidet, stille med lag i First Lego League.

Foreningens leder, Øyvind Aardal, kan nås på oyvind@aardal.com

Denne bloggen er laget for å vise hva vi holder på med. For ytterligere informasjon, se TeknoLab på skolens hjemmesider, http://www.minskole.no/sandved