lørdag 18. mai 2013

Rekruttering, Teknolab og kodeklubb

Det var en enorm interesse for TeknoLab etter 17.mai arrangementet på Sandved, og for å få et grunnlag for å planlegge høstens aktiviteter ønsker vi at alle som er interessert i å være med på TeknoLab sender epost til teknolabsandved@fastmail.fm for å registrere seg.

Vi trenger foreløpig kun navn og klasse på eleven så blir det et påmeldingsskjema som må fylles ut og signeres når vi kommer i gang.

For de som går ut av TeknoLab i år (årets 7. trinn) så er det programmeringsklubben som er "neste steg". Konseptet utvikles på http://www.kidsakoder.no/ men vi er i gang, så det er bare å melde interesse.

Voksne
TeknoLab og programmeringsklubben er avhengig av voksne veiledere og instruktører. Antallet deltakere begrenses direkte av hvor mange voksne som kan bidra.

For å få til en ny kontingent til høsten må vi ha flere veiledere, så alle som kan tenke seg å bidra må si fra. Det er ikke behov for noen som helst forkunnskaper - ingen forkunnskaper - da det er voksentetthet som er det avgjørende.

Vi trenger også instruktører - heller ikke her er det nødvendig med forkunnskaper, det finnes utrolig mye bra materiell, men  kunnskap innenfor ett av følgende områder er nødvendig:

  • Programmering
  • Elektronikk
  • Konstruksjon, mekanisk og tegning
  • Forskning
  • Presentasjon/presentasjonsteknikk
  • Pedagogikk
Fremover mot sommeren oppdateres status her på hvordan arbeide med organisering av høstens aktiviteter går.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Analytics

TeknoLab Sandved Skole

TeknoLab Sandved Skole er en forening som er stiftet av FAU ved skolen med formål å finansiere og bygge en TeknoLab (Lego Education Center) ved skolen, og som en del av dette arbeidet, stille med lag i First Lego League.

Foreningens leder, Øyvind Aardal, kan nås på oyvind@aardal.com

Denne bloggen er laget for å vise hva vi holder på med. For ytterligere informasjon, se TeknoLab på skolens hjemmesider, http://www.minskole.no/sandved