mandag 13. februar 2012

Vårfornemmelser

SumoBot turneringen begynner å ta form. 3-4 roboter på hvert av lagene er kampklare, og første møte etter vinterferien (da er det ikke Teknolab) blir første offisielle runde av turneringen gjennomført. Alle lag skal etterhvert kjøre mot alle, og vinneren kåres ikke før vi har fått gjennomført nesten 150 kamper! Det håper vi å være i mål med akkurat i tide til påsken!

Det er også forsøk på gang for å få i gang et ungdomsskole-lag som primært skal jobbe mot FLL 2012. Ta kontakt hvis interesse så får vi se hva vi får til avhengig av tilgang på veiledere og utstyr. Dersom noen er interessert i å være veiledere (voksne) så er det stort behov, så bare ta kontakt.

Til slutt, en appell til våre gode støttespillere i foreldregruppen og næringslivet: Vi har stort behov for støtte for å kunne drive videre: Både sponsormidler og utstyr. De som ønsker å sponse TeknoLab Sandved Skole finner mer informasjon i dette dokumentet. Ellers er vi alltid på søken etter gode oppbevaringsmøbler. Hyllesystemer og kasser som måtte bli til overs etter oppussing, oppgradering, e.l. er hjertelig velkomment! Ta kontakt!

oyvind@aardal.com




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Analytics

TeknoLab Sandved Skole

TeknoLab Sandved Skole er en forening som er stiftet av FAU ved skolen med formål å finansiere og bygge en TeknoLab (Lego Education Center) ved skolen, og som en del av dette arbeidet, stille med lag i First Lego League.

Foreningens leder, Øyvind Aardal, kan nås på oyvind@aardal.com

Denne bloggen er laget for å vise hva vi holder på med. For ytterligere informasjon, se TeknoLab på skolens hjemmesider, http://www.minskole.no/sandved