onsdag 23. mai 2012

Plan for 2012-2013

Teknolab avslutter før sommeren 30/5-2012.

For skoleåret 2012/13 kjører vi et litt annet opplegg, hvor det blir mer fokus på opplæring av rekruttene enn det vi har hatt til nå. Neste skoleårs 5. trinn blir derfor satt opp som eget lag med en 1-års rekruttperiode. Disse blir heiagjeng på First Lego League. De som har vært med ett år eller mer, blir med på FLL laget i 2012 - hvor oppdraget er "Senior Solutions" (se www.hjernekraft.org for mer informasjon).

Umiddelbart etter skolestart begynner Teknolab for de som har vært med før, og som ønsker å fortsette. Sannsynligvis onsdag 22/8 kl 19. Rekruttsamling for nye deltakere med foreldre blir uka etter, 29/8 kl. 19:00. Vi er avhengige av nye veiledere, foreldre med all slags bakgrunn, fra trinnet for å kunne sette i gang rekrutt, også denne gang.

Hilsen veilederne.

Spørsmål, kontakt oyvind@aardal.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Analytics

TeknoLab Sandved Skole

TeknoLab Sandved Skole er en forening som er stiftet av FAU ved skolen med formål å finansiere og bygge en TeknoLab (Lego Education Center) ved skolen, og som en del av dette arbeidet, stille med lag i First Lego League.

Foreningens leder, Øyvind Aardal, kan nås på oyvind@aardal.com

Denne bloggen er laget for å vise hva vi holder på med. For ytterligere informasjon, se TeknoLab på skolens hjemmesider, http://www.minskole.no/sandved